Over ons

Welkom op onze site! Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Sandra. 42 jaar, getrouwd met Dennis en samen hebben we 3 kinderen.

Het restylen van oude meubels is al jaren en nog steeds een passie. Oude afgedankte meubels weer een nieuw leven inblazen, zodat ze nog veel rondes meekunnen. Klanten blij en gelukkig maken met onze meubels dat is ons doel. Tevens is het inrichten en stylen met mooie woonaccessoires een passie en ga ik wekelijks op zoek naar dat specifieke item om het huis gezellig te maken.

Bent u op zoek naar dat ene originele meubelstuk of woonaccessoire? Of heeft u thuis meubels staan die toe zijn aan een nieuw jasje? Wilt u graag advies? Dan bent u hier op de juiste plek! U vindt in onze online woonwinkel alle soorten oude gerestylde meubels en woonaccessoires. Binnenkort is onze nieuwe showroom geopend, hier zijn we nog druk mee bezig. Daar kunt u onze meubels en mooie items komen bekijken.

We knappen eventueel ook uw oude klein meubel op. In overleg komen we deze bij u ophalen en brengen we ze ook weer terug. Of staat uw meubelstuk er niet tussen? Vertel het ons dan kan gaan we opzoek naar het juiste item. 

Veel plezier en geniet!

© 2018 - 2022 Sandra's Second's Restyle and Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel