Voorwaarden Levering Meubels

Voorwaarden levering Meubels

 

Garantie

Alle meubels kun je in onze atelier/showroom komen bekijken. We geven daarom geen garanties achteraf en kunnen de meubels niet geruild worden. De aangeboden meubels bij Sandra’s Second ’s zijn voornamelijk van hout. Hout is een natuurproduct en kan gaan werken. Dit betekent, dat bijvoorbeeld bij wisselende temperaturen en vochtgehaltes, kiertjes en scheurtjes zouden kunnen ontstaan. Sandra’s Second ’s is niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout. U kunt het werken van hout minimaliseren door de meubels niet te dicht bij een verwarming te plaatsen en bij droge lucht een waterreservoir aan de verwarming te hangen. Ook een vochtige ruimte (bijvoorbeeld in oudere huizen die niet (goed) geïsoleerd zijn of bij lekkage) kan werking van hout veroorzaken. Controleer dit alvorens de meubels te plaatsen. Wij controleren de originele oude meubels bij inkoop op houtworm. Indien noodzakelijk krijgen ze een anti-houtwormbehandeling met een professioneel verdelgingsmiddel. Wij kunnen echter geen garantie geven dat al onze meubels 100% houtwormvrij zijn. Daarom raden wij ook aan de meubels geregeld te controleren en indien noodzakelijk te behandelen met anti-houtwormmiddel.

De kleuren van meubels kunnen tevens afwijken van de daadwerkelijke productkleur.
Dit heeft te maken met hoe de kleuren op je computer zijn ingesteld, maar ook het type beeldscherm heeft invloed evenals de lichtinval van de ruimte.

 

Vervoer meubels

Sandra’s Second ‘s is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant. 

Aansprakelijkheid 

Sandra’s Second ’s aanvaardt, als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

BTW-Margeregeling

Voor alle meubels die bij Sandra’s Second ’s te koop worden aangeboden geldt de btw-margeregeling voor gebruikte goederen. We berekenen daarom geen btw over onze meubels. Op de meeste woondecoratie berekenen we wel btw.

Bij aankoop van onze meubelen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Mocht je nog vragen hebben m.b.t. de algemene voorwaarden, laat het ons dan weten.

Vanaf € 75,- gratis verzending in Nederland

OPEN: Iedere vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur

© 2018 - 2024 Sandra's Second's Restyle and Living | sitemap | rss